Werken bij SPOM

Is werken bij SPOM iets voor jou? Je bent van harte welkom! Lees hieronder meer of bel ons via 
tel. 0487-541022 voor meer informatie. Kijk hier voor onze actuele vacatures. Sollicitaties worden alleen via deze weg in behandeling genomen zodat we je privacy kunnen garanderen. 
 

Goede redenen om bij SPOM te werken

 

Professionalisering

SPOM is een lerende organisatie. Je kunt je bij ons altijd verder ontwikkelen en professionaliseren, op de manier die bij jou past.

Coaching

Nieuwe collega’s krijgen persoonlijke coaching en ook voor de invalleerkrachten in onze pools hebben we begeleidingsprogramma’s.

Mobiliteit

Met zoveel verschillende scholen onder hetzelfde bestuur heb je veel keuze in leuke banen. Om je ontwikkeling te stimuleren, bieden we de mogelijkheid om bij collega’s op een andere SPOM-school te kijken. Kijk eens bij een ander!

Netwerken

Je ontmoet je collega’s van andere SPOM-scholen in lerende netwerken. We hebben bijvoorbeeld netwerken voor rekenspecialisten, voor taalspecialisten, IB’ers… In een netwerk wissel je onder deskundige begeleiding ervaringen en nieuwe kennis uit.

Sociaal-emotionele ontwikkeling

Alle SPOM-scholen besteden aandacht aan sociaal-emotionele ontwikkeling. De wijze waarop dit gebeurt is divers. De ene school hanteert de aanpak van De Vreedzame School, terwijl de ander het PBS-systeem gebruikt. Alle scholen zijn er van overtuigd dat een positieve sfeer ten grondslag aan gedegen onderwijs.

Nieuwe medewerkers over SPOM


“Fijn om dichter bij huis te werken. Ik voel me welkom en ben ontvangen in een warm bad.”
Ellen

“Ik voel me echt welkom binnen SPOM! Mensen zijn behulpzaam en staan open voor allerlei vragen!”
Ilse

 

Privacy bij sollicitatie

Wanneer je bij ons solliciteert, geef je ons toegang tot jouw persoonsgegevens. We vragen je bijvoorbeeld om jouw CV met daarin persoonsgegevens, werkervaring en vaardigheden en om een motivatiebrief waarin je iets meer over jezelf vertelt en over je motivatie voor de functie waarvoor je solliciteert. We vragen deze gegevens van je om goed te kunnen beoordelen of je geschikt bent voor de betreffende functie. We vinden het belangrijk om zorgvuldig met deze documenten om te gaan en leggen je graag uit waarvoor we jouw gegevens gebruiken, wie jouw data te zien krijgen, waar we jouw documenten opslaan en hoe lang we jouw gegevens bewaren.

Procedure 

Je verstuurt jouw sollicitatie op de wijze die vermeld staat in de vacature. Jouw gegevens komen dan automatisch terecht in een beveiligde database bij onze HRM-medewerkers. Zij gaan ermee aan de slag en bewaren de door jou toegestuurde documenten op een netwerkschijf waar alleen de HRM-medewerkers toegang toe hebben. De HRM-medewerkers beoordelen in eerste instantie of jouw sollicitatie in aanmerking komt voor een verdere sollicitatieprocedure. Wanneer jij door deze eerste selectie komt, worden jouw gegevens gedeeld met de betreffende benoemingsadviescommissie die beter kan beoordelen of jij inhoudelijk geschikt bent voor de functie. Een volgende stap is dat we je uitnodigen voor een gesprek.

Bewaartermijn 

Wanneer we je niet uitnodigen, sluit voor jou de sollicitatieprocedure. We verwijderen dan direct jouw documenten en gegevens. Wanneer in een vroeg stadium al blijkt dat jij niet geschikt wordt geacht voor de betreffende functie, verwijderen wij jouw gegevens al eerder.

Soms willen we de data van een sollicitant graag langer bewaren. Bijvoorbeeld wanneer we niet direct een plaats voor je hebben, maar in de (nabije) toekomst mogelijk wel. De maximale bewaartermijn bedraagt dan 12 maanden.

Voorwaarden 

Wanneer je bij ons solliciteert geef je daarmee toestemming om bovenstaande procedure te volgen. De gegevens die je ons toestuurt gebruiken we voor niets anders dan voor een goed verloop van de sollicitatieprocedure en delen we niet met derden zonder hier eerst jouw nadrukkelijke toestemming voor te vragen.

Share This