Werken bij SPOM

Is werken bij SPOM iets voor jou?
Je bent van harte welkom!
Bel naar 0487-541022 voor meer informatie.
Je kunt ook gebruik maken van een open sollicitatie.

Wanneer je bij ons solliciteert dan geef je daarmee toestemming om je gegevens voor een termijn van maximaal een schooljaar te bewaren. Je gegevens worden door ons beveiligd bewaard en alleen gebruikt voor het doeleinde waar ze voor aangeleverd zijn.

Goede redenen om bij SPOM te werken

 

Professionalisering

SPOM is een lerende organisatie. Je kunt je bij ons altijd verder ontwikkelen en professionaliseren, op de manier die bij jou past.

Coaching

Nieuwe collega’s krijgen persoonlijke coaching en ook voor de invalleerkrachten in onze pools hebben we begeleidingsprogramma’s.

Mobiliteit

Met zoveel verschillende scholen onder hetzelfde bestuur heb je veel keuze in leuke banen. Om je ontwikkeling te stimuleren, bieden we de mogelijkheid om bij collega’s op een andere SPOM-school te kijken. Kijk eens bij een ander!

Netwerken

Je ontmoet je collega’s van andere SPOM-scholen in lerende netwerken. We hebben bijvoorbeeld netwerken voor rekenspecialisten, voor taalspecialisten, IB’ers… In een netwerk wissel je onder deskundige begeleiding ervaringen en nieuwe kennis uit.

Sociaal-emotionele ontwikkeling

Alle SPOM-scholen besteden aandacht aan sociaal-emotionele ontwikkeling. De wijze waarop dit gebeurt is divers. De ene school hanteert de aanpak van De Vreedzame School, terwijl de ander het PBS-systeem gebruikt. Alle scholen zijn er van overtuigd dat een positieve sfeer ten grondslag aan gedegen onderwijs.

Share This